CRÈDITS

Eloi Tres, Clap

Toni Chisvert, tuba

Jaume Coca, trompeta

Pere Gual, trombó

Roger Martínez, saxo alto

Adrià Ramon, saxo tenor

Sergi Torrents, bateria

Direcció i dramaturgia: Adrià Ramon i Eloi Tres

Direcció i composició musical: Pere Gual

Assessorament pirotècnic: Lídia Albiñana (els3mosqueters)

Confecció vestuari Clap: Montse Tres

Col·laboració: Rai Boquera, Jordi Ramon i Companyia Parella de 2

Fotografia: Cristian Pons

Vídeo: Ferran Planas, ferplanedit

Escriu-nos per demanar qualsevol tipus d'informació o per a contractar-nos.

CONTACTE

Aquest espectacle està inclòs al Programa.cat

El Programa.cat del Departament de Cultura són ajuts directes a la contractació d’espectacles que permet als programadors dels municipis catalans contractar a preus directament subvencionats aquelles propostes que formen part d’aquest catàleg. >>

El teu missatge s'ha enviat correctament. En breu, l'equip de Clap! et donara una resposta. Gràcies per l'espera!

 
 
 
 

Sidral Brass BAND

La Sidral ha començat el seu concert en directe. Tots els instruments estan afinats per donar-ho tot però una nau espacial aterra al mig de l’escenari sense cap mena de mirament i interromp la música. De dins la nau en surt en Clap, un habitant d’un asteroide llunyà de l’univers que està desesperat per complir la seva missió. Una missió que a la vegada és el seu somni: poder volar!

Al seu asteroide no existeix la música, no sap el que és però n’ha sentit a parlar. I les seves investigacions l’han portar al planeta Terra, concretament enmig d’un concert on la música no para de sonar.

 

Clap! ens demostra que la música és més que una manera d’acompanyar la vida. La música et transforma, et fa descobrir emocions que no sabies que tenies, et canvia, et millora i et fa sentir bé. Només cal que tot això serveixi per completar la difícil missió que s’ha proposat.

SINOPSI

 
 

Clap! és un espectacle de carrer també pensat per ser traslladat a sala.

Descarrega el dossier i posa't en contacte amb nosaltres!

 
 

Després d’omplir carrers i escenaris de tot el país i part de l’estranger amb l’espectacle Red Red Wine i continuar en gira, Sidral Brass Band amplia paral·lelament el seu repertori amb una nova proposta adreçada al públic familiar.

Clap! és una obra teatral i un concert alhora. És música i és clown. Són paraules i cançons. És un espectacle de contrastos on la música i el teatre s’uneixen per fer-se més grans. Un xou per a totes les edats que anima, fa riure, distreu, i posa en valor la importància de la música (i els músics) per sobre de tot.

Sis músics mostren la seva versatilitat en directe amb un reguitzell de cançons de totes les èpoques i estils, passades, evidentment, pel filtre d’una brass band, el seu particular llenguatge. Perquè
Clap! és música, molta música: de Vivaldi a la Macarena, de Bach a Superman. Sí, ja em dit que era un espectacle de contrastos...

Un personatge vingut de l’espai descobreix la música per primer cop. Les seves habilitats, la paraula i l’humor el faran trobar-se amb ell mateix i comprovar com la música li canvia l’ànim. Del nerviosisme a la calma, de l’amor a l’odi, de la por a la valentia,  de la tristesa a l’alegria en un segon. Contrastos que faran que la seva missió espacial sigui més emocionant.


Clap! és per a petits i grans. Per l’amor al teatre i a la música. I, sobretot, perquè la música ens faci volar!

CONEIX ELS COMPONENTS DE CLAP!

Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
Clap! de Sidral Brass Band
 

Mira el tràiler

Sidral Brass Band neix l’any 2011 entre les vinyes i notes de l’Alt Penedès. Des de llavors, ha difós la cultura del vi a través de l’espectacle i ha recorregut places, carrers, festivals i escenaris d’arreu de l’Estat espanyol i Europa. La Sidral, està disposada a creuar fronteres i cultures parlant el llenguatge universal de la música i l’energia festiva.

L’any 2013 explota i toca per tot els pobles de Catalunya. El 2014  es crea l’espectacle Red Red Wine, amb el qual es va més enllà de la música i es basteix un espectacle amb coreografies, teatre de carrer, gags i el vigor i empenta que ja té des del primer dia.

Ja entrats al 2015, Red Red Wine es converteix, també, en espectacle damunt de l’escenari i en recintes tancats. La Sidral s’adapta al nou format, comença a investigar altres llenguatges i segueix avançant en tots els aspectes. Sempre disposats a deixar-se la pell allà on van.

La Sidral converteix els instruments propis d’una brass band (saxos, trompetes, trombó, percussions, tuba) en l’eina perfecte per combatre el regne de l’avorriment gràcies a la música més embriagadora, sensual i enèrgica amb només una consigna: diversió apta per a tots els públics.

 

ETS UNA ESCOLA?

Has de conèixer el projecte educatiu "EN CLAP ENTRA A L'ESCOLA", una iniciativa de Sidral Brass Band que té la voluntat d’apropar les arts escèniques als centres educatius i desenvolupar continguts musicals i teatrals per les escoles.

VULL CONÈIXER EL PROJECTE